Management

rie&eIFSS voorziet in de vraag naar risico inventarisatie binnen bedrijven door middel van uitgebreide- en planmatige aanpak.

Veiligheidskundige
Vindt u de veiligheid in uw organisatie belangrijk? Doe er dan uw voordeel mee en laat alle risico’s inventariseren en planmatig aanpakken. Doe dit samen met een veiligheidskundige van IFSS. Om zeker te weten dat u geen enkel risico over het hoofd ziet en elk veiligheidsvraagstuk op een efficiënte manier oplost.
Een veiligheidskundige van IFSS kan de volgende taken uitvoeren:

  • ontwikkeling van veiligheidsplannen
  • voorlichting over arbeidsveiligheid
  • inspectie van werkplekken
  • uitvoering van veiligheidstrainingen (o.a. VCA en persoonlijke bescherming)
  • ontwikkeling en auditing van arbozorgsystemen.

Advies ISO 9000, 9001 en 14001 norm
Veel bedrijven zijn genoodzaakt om aan de ISO 9000, 9001 en 14001 norm te voldoen. Vaak wordt het verkrijgen van deze certificaten gezien als een tijdrovend en moeilijk karwei. Met samenwerking van ons is dit echter niet nodig en wordt het verkrijgen van de ISO 9000, 9001 en 14001 certificaten geruisloos en in zeer korte tijd gerealiseerd!

VCA – Veiligheidscertificering
Daar waar werk uitbesteedt wordt is het VCA-certificaat dé norm voor veilig werken. VCA staat voor VGM (Veiligheid Gezondheid Milieu) Checklist Aannemers. Wij bieden het complete traject tot VCA-certificering, inclusief VCA-handboek en intensieve ondersteuning. De risico-inventarisatie en -evaluatie is optioneel.

VCU- certificering en NEN 4400
VCU, dat gebaseerd is op het VCA-systeem voor aannemers, staat voor ‘veiligheidschecklist uitzend- en detacheringbureaus’. Het certificaat wordt steeds vaker geëist door opdrachtgevers. Wij zetten het VCU-handboek op en integreren het VCU-systeem samen met NEN 4400-1 in de uitzendorganisatie.

Voordelen
Een gecertificeerd VCA/VCU-systeem biedt uw bedrijf veel voordelen. U voldoet aan verplichtingen vanuit de Arbo-wet, uw medewerers worden bewust van veiligheid en u kunt zaken doen met opdrachtgevers die VCA eisen.

Door het doorlopen van een strak stappenplan zetten wij een goed werkend, maar zeer praktisch VCA-systeem neer in uw organisatie.

Animated Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company