Brandbeveiliging

Brandbeveliging

Brandbeveiliging nodig? U zoekt een betrouwbare partij met kennis van zaken voor uw brandbeveiliging en bedrijfshulpverlening. Iemand die u op een duidelijke en eerlijke manier kan helpen met de juiste materialen, specifieke instructies of een passende opleiding. Iemand waarbij u 1 aanspreekpunt heeft voor alle onderdelen en waarin u het vertrouwen kunt hebben dat uw opdracht in de juiste handen is. IFSS is een modern brandbeveiligings- en bedrijfshulpverleningsbedrijf met als doelstelling bedrijven te ondersteunen in een planmatige voorbereiding op calamiteiten. Met een eigen servicedienst, fulltime professionele adviseurs en instructeurs worden alle opdrachten door eigen mensen uitgevoerd. Middelen, procedures en opleiding worden daardoor door ons optimaal op elkaar afgestemd. Hierdoor is het geheel meer dan de som der delen.

U zoekt een organisatie die u in duidelijke taal assisteert in uw brandbeveiliging. Een partij die u helpt dat te doen wat verstandig en noodzakelijk is en u werk uit handen neemt. Een organisatie met verstand van zaken, zodat u zich met een gerust hart kan concentreren op uw andere werkzaamheden. Iemand die u kan adviseren en daarnaast ook dit werk vakbekwaam voor u kan uitvoeren met kwalitatief hoogwaardige merkproducten. De IFSS servicedienst gebruikt originele onderdelen van alle merken zodat u geen onnodig risico loopt of met onverwachte en overbodige afkeuringen geconfronteerd wordt.

Afbeeldingen / Periodiek onderhoud

Er is ook bij u in de buurt altijd een IFSS servicemonteur aan het werk bijvoorbeeld voor het onderhouden en plaatsen van brandblussers en brandslanghaspels, onderhoud van de noodverlichting, het aanvullen van verbandkoffers of het plaatsen van brandmeldinstallaties. Zo is IFSS ook actief op de scheepvaart en is hier voor gecertificeerd.

Moderne producten

IFSS onderzoekt continu welke nieuwe producten en diensten kunnen worden geboden. Wij zorgen er daarom voor dat u voortdurend de beste blusmiddelen ter beschikking heeft. Ons totale pakket is breed en gevarieerd. Van blusmiddelen tot producten voor BHV. Wij leveren ook de modernste AED-apparatuur. Zodat snel levensreddend gehandeld kan worden onder alle omstandigheden. Wij zijn uw betrouwbare partner in brandveiligheid!

Afbeeldingen / Moderne producten

Wilt U meer hierover weten, IFSS staat U graag te woord vraag geheel vrijblijvend een veiligheidscheck aan.

Heeft u interesse of vragen? Bel ons gerust of stuur een bericht